Doriți să obțineți viza română pentru activități comerciale (simbol D/AC) pentru un cetățean al unei țări din afara Uniunii Europene? În acest articol detaliem pașii procedurali pe care va trebui să îi îndepliniți, precum și documentele necesare, pentru obținerea vizei române de lungă ședere în scop de activități comerciale (viza tip D/AC).

Procesul de imigrare pentru cetățenii din afara Uniunii Europene (cetățeni non-UE) care doresc să se mute în România nu este simplu, mai ales atunci când străinul intenționează să se mute în România pe cont propriu. Procesul devine chiar mai complicat, dacă cetățeanul străin dorește să investească într-o afacere și trebuie să demonstreze calitatea de antreprenor de încredere, în baza unui plan solid de investiții.

Dacă un cetățean al unei țări din afara UE dorește să se mute în România pentru a începe o nouă afacere aici, trebuie să știe că, în scopul obținerii vizei pentru activități comerciale și a permisului de ședere, trebuie să urmeze anumiți pași procedurali importanți.

Apelează la serviciile profesioniștilor în imigrare:
Author

Lawyer

Write A Comment