Serviciile noastre

Regăsiți mai jos descrierea serviciilor noastre, pentru o înţelegere detaliată despre cum vă putem ajuta.

Indrăgostește-te de serviciile noastre

Fie că sunteţi cetăţean al unei ţări membre a Uniunii Europene sau al unei ţări terţe, există obligaţii specifice de imigrare pe care trebuie să le îndepliniţi în România. Aceste obligaţii depind, de asemenea, de situaţia dumneavoastră particulară, ca de exemplu: detașare la un angajator străin, angajare la o companie românească, independent profesional, proprietar de afacere, etc. Indiferent de situaţia ta, Expat-Center este aici pentru tine.

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii de asistenţă fiscală pentru cetățenii străini în România. Astfel de servicii pot fi: consultanţă fiscală cu privire la diferite tipuri de venituri personale, asistență cu întocmirea și depunerea declarațiilor de venit (ex: declarația unică privind impozitul pe venit, declarația lunară privind venitul salarial). Noi asistăm clienţii cu îndeplinirea tuturor obligaţiilor de raportare fiscală şi de plată către autoritățile fiscale din România. Indiferent de nevoile tale, Expat-Center este aici pentru tine.

Compania noastră oferă servicii privind contribuțiile sociale pentru România, de la consultanță în domeniul securității sociale pentru diferite tipuri de venit, la pregatirea si depunerea dosarelor de solicitare a certificatelor de acoperire socială (certificate A1 sau tipuri echivalente pentru țările din afara Uniunii Europene).

Înfiinţarea unei afaceri într-o ţară nouă se poate dovedi a fi un proces complicat şi dificil. Putem face toată munca, în timp ce tu te poţi concentra doar asupra afacerii. Abordarea noastră practică şi expertiza multidisciplinară este ceea ce ne recomandă ca partener de încredere.

"Ceea ce m-a uimit în mod plăcut a fost abilitatea lor de a oferi soluţii şi de a face totul să funcţioneze."
Mia Cheng
Arhitect de rețea

Aveți nevoie de asistența noastră?

Serviciile noastre se adreseaza atât clienților corporate, cât și celor individuali. Vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos pentru a ne contacta şi descrie pe scurt cazul dumneavoastră, precum şi asistenţa necesară. Unul dintre experţii noştri va reveni cu un răspuns în 24 de ore.

Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre?

Utilizați butonul de mai jos pentru a ne contacta şi vom fi bucuroşi să vă ajutăm.