Servicii de imigrare

Partenerii Expat-Center oferă o gamă largă de servicii de imigrare pentru România. Serviciile lor sunt concepute să răspundă în mod flexibil nevoilor dumneavoastră.

Serviciile de imigrare ale partenerilor noștri includ asistență cu:

servicii de imigrare pentru Romania

Cei mai buni furnizori în servicii de imigrare

Rețeaua noastră de consultanți specializați în imigrare ghidează şi asistă clienţii pe tot parcursul procesului, asigurând astfel soluţii adecvate pentru fiecare caz specific. În timpul asistenţei veți fi ghidați prin etapele principale ale procedurilor de imigrare, astfel încât cel mai mic efort este necesar din partea dumneavoastră. Obiectivul principal este înlăturarea oricăror potenţiale riscuri de imigrare, prin analiză atentă.

Procedurile de imigrare devin simple, prin instrumente de lucru eficiente!

Realizările partenerilor noștri în 2020

Pe parcursul anului 2020 până acum au fost obținute peste 450 de permise de ședere prin intermediul partenerilor noștri, cei mai buni experți în imigrare din România. Aceasta este o performanță imensă. Dar cea mai mare realizare este că am reușit să contribuim la asigurarea clienților cu parteneri de încredere în mobilitate internațională, expertiză și siguranță.

Se spune că timpul înseamnă bani. Și nu am putea fi mai de acord. Potrivit estimărilor noastre, furnizorii de servicii de imigrare parteneri cu noi au reușit să economisească peste 3.800 de ore din timpul clienților, prin furnizarea de servicii de imigrare eficiente. Astfel, am contribuit la furnizarea de eficiență, idei inteligente și soluții valoroase.

Până acum în 2020 peste 280 de cazuri complicate de vize, permise de muncă, permise de ședere sau notificari către ITM au fost soluționate de experți în imigrare înregistrați pe platforma noastră. Experiența lor în furnizarea de servicii de imigrare pentru România a ajutat clienții să evite costuri suplimentare și penalități potențiale egale cu aproximativ 624.000 lei. Adică aproximativ 128.300 de euro pe tot parcursul anului 2020 până acum.

Aveți nevoie de servicii profesionale de imigrare?

Nimic mai simplu. Utilizați formularul de contact de mai jos, iar noi ne vom ocupa să primiți cel puțin 3 oferte de la cei mai buni experți în imigrare, în cel mai scurt timp.


Iată ce spun clienţii:

Alte servicii:

Resurse utile: