Expat-Center România – Politica de confidențialitate și cookie-uri

1. Ce facem noi

Expat-Center România a creat această politică de confidențialitate pentru a demonstra angajamentul nostru ferm pentru confidențialitate. Următoarele dezvăluie practicile de colectare și diseminare a informațiilor pentru site-ul https://expatcenter.ro. Folosind site-ul https://expatcenter.ro și acceptând Termenii și condițiile, de asemenea, sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, nu trebuie să utilizați site-ul https://expatcenter.ro. Termenii „Noi”, „Noi”, „ai noștri” sau „Expatcenter.ro” includ Expat-Center România și filialele noastre.

2. Ce informații colectăm și de ce le colectăm

Expat-Center România poate colecta informațiile dvs. atunci când vizitați site-ul https://expatcenter.ro sau oricare dintre paginile sale sau când achiziționați produsele sau serviciile noastre. Procesăm personalul pe care ni-l furnizați (denumit în continuare „Utilizator”), în conformitate cu Legea română nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și Legea. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și confidențialitate. Începând cu 25 mai 2018, datele personale furnizate vor fi prelucrate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și abrogând Directiva 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor) și orice reglementări care vor înlocui Legea română nr. 677/2001.

  1. Informații personale: Putem colecta următoarele tipuri de informații personale pentru a vă oferi utilizarea și accesul la site-ul, serviciile și instrumentele Expatcenter.ro și în orice scopuri suplimentare prevăzute în această Politică de confidențialitate
    • Numele și informațiile de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul de telefon mobil, adresa fizică și (în funcție de serviciul utilizat) uneori informații financiare, precum numerele de cont bancar;
    • informații tranzacționale bazate pe activitățile dvs. pe site-uri (cum ar fi licitarea, cumpărarea, vânzarea, obiectul și conținutul pe care îl generați sau care se referă la contul dvs.), facturare și alte informații pe care le furnizați pentru a cumpăra un articol;
    • informații personale pe care ni le furnizați prin corespondență, chat-uri, soluționarea litigiilor sau împărtășite de dvs. de la alte aplicații sociale, servicii sau site-uri web;
    • informații personale suplimentare vă rugăm să vă trimiteți pentru a vă autentifica dacă considerați că violați politicile site-ului (de exemplu, vă putem solicita să ne trimiteți un ID pentru a răspunde la întrebări suplimentare online pentru a vă ajuta să vă verificați identitatea);
    • informații din interacțiunea dvs. cu site-urile, serviciile, conținutul și publicitatea noastră, inclusiv, fără a se limita la, ID-ul dispozitivului, tipul dispozitivului, locația, informații despre geo-locații, informații despre computer și conexiune, statistici privind vizualizările pe pagini, traficul către și de pe site-uri , date publicitare, adresă IP și informații standard despre jurnalul web.

2. Informații agregate: Expatcenter.ro colectează informații neidentificate, generale, generice și agregate pentru a proiecta mai bine site-ul și serviciile noastre Web.

3. Informații non-personale: Expatcenter.ro poate colecta informații non-personale pe măsură ce utilizați Expatcenter.ro. Când utilizați site-ul Expatcenter.ro, furnizorii de servicii terți (de exemplu, Google Analytics) și partenerii pot primi și înregistra informații nepersonale de la cookie-uri, jurnalele serverului și tehnologie similară din browserul sau dispozitivul dvs. mobil, inclusiv adresa dvs. IP.

Putem combina unele informații non-personale cu informațiile personale pe care le colectăm. Atunci când facem acest lucru, vom trata informațiile combinate ca informații personale, dacă combinația rezultată poate fi utilizată pentru a vă identifica sau localiza cu ușurință în același mod ca și Informațiile personale.

3. Cum păstrăm și folosim informațiile dvs.

Folosim un furnizor internațional de găzduire, de aceea informațiile dvs. pot fi transferate și stocate pe servere în diverse locații, atât în Uniunea Europeană, cât și în afara acesteia. Expatcenter.ro menține controlul informațiilor dvs. Protejăm informațiile dvs. folosind măsuri de securitate tehnică și administrativă pentru a reduce riscurile de pierdere, abuz de utilizare, acces neautorizat, divulgare și modificare. Unele dintre protecțiile pe care le folosim sunt firewall-uri și criptarea datelor, controale de acces fizic la centrele noastre de date și controale de autorizare a accesului la informații.

Expatcenter.ro nu împărtășește nicio informație de identificare personală sau tranzacțională cu nicio persoană sau entitate, în afara celor prevăzute în această politică. Niciun alt terț nu primește informațiile dvs. de identificare personală sau alte date tranzacționale.

Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru îmbunătățirea conținutului site-ului nostru web, folosite pentru a notifica Utilizatorii despre actualizările site-ului nostru web și pentru comunicări, cum ar fi serviciul pentru clienți.

Comunicări prin e-mail: Vă putem trimite un e-mail de bun venit pentru a verifica contul dvs. și alte e-mailuri tranzacționale în scopuri operaționale, cum ar fi facturarea, administrarea contului sau întreținerea sistemului. Puteți opri aceste e-mailuri numai prin încheierea contului. De asemenea, vă putem trimite promoții, anunțuri despre produse, sondaje, buletine informative, actualizări ale dezvoltatorilor, evaluări ale produselor și informații despre evenimente sau alte e-mailuri de marketing sau comerciale. Puteți renunța oricând la primirea acestor comunicări prin e-mail de la Expatcenter.ro prin dezabonare folosind link-ul de dezabonare din fiecare e-mail, actualizând preferințele dvs. de e-mail pe contul dvs. Expatcenter.ro sau prin e-mail pentru a elimina informațiile dvs. de contact din e-mailul nostru baza de date listă sau înregistrare.

Marketing: Sunteți de acord că putem folosi informațiile dvs. personale pentru a vă informa despre serviciile și instrumentele noastre, pentru a livra oferte de marketing și promoții orientate pe baza preferințelor dvs. de comunicare și pentru a personaliza măsura și îmbunătățirea publicității noastre. Vă puteți dezabona de la e-mailuri în orice moment, făcând clic pe linkul de dezabonare conținut în e-mail.

Nu închiriem, nu vindem sau împărtășim informații personale despre dvs. cu alte persoane sau companii fără permisiunea dvs. Putem utiliza și partaja informații non-personale în scopurile noastre de marketing, inclusiv, fără limitare, marketing pe alte site-uri web. De exemplu, putem folosi informațiile pentru a controla numărul de ocazii cu care ați văzut un anunț, pentru a difuza anunțuri adaptate intereselor dvs. și pentru a măsura eficiența campaniilor publicitare. Ne puteți împiedica să vă personalizăm anunțurile dvs. pe alte site-uri web, ștergând cookie-urile dvs. (vezi mai jos).

4. Cookie-uri

Cookie-urile sunt bucăți de date alocate de un server web care identifică în mod unic browserul de pe computer. Expatcenter.ro folosește cookie-uri pentru a permite site-ului să vă amintească de dvs. la vizitele ulterioare, grăbind sau îmbunătățind experiența dvs. de servicii sau funcții oferite. De asemenea, cookie-urile permit sistemelor noastre să adune informații despre modelele dvs. de navigare prin intermediul site-ului. Aveți opțiunea de a dezactiva oricând cookie-urile prin browsere. De asemenea, putem stoca activitatea site-ului dvs. web în cookie-uri care pot fi utilizate de către furnizori terți, inclusiv Google, pentru a difuza anunțuri bazate pe comportamentul dvs. pe site-ul nostru web.

Vânzătorii terți (de exemplu, Google Analytics) pot primi și înregistra informații nepersonale de la cookie-uri, jurnalele serverului și tehnologie similară din browserul sau dispozitivul mobil, inclusiv adresa dvs. IP. Puteți renunța la utilizarea cookie-urilor de către Google accesând pagina de renunțare la publicitate Google.

Dacă accesați produsele sau serviciile noastre cu datele de autentificare de conectare de pe un site de rețea socială (de exemplu, Facebook sau Twitter) sau dacă altfel sunteți de acord să asociați contul dvs. Expatcenter.ro cu un cont de rețele sociale, este posibil să primim informații personale despre dvs. de la un astfel de site site de rețele sociale, în conformitate cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate a site-ului de rețea socială. De exemplu, Facebook poate împărtăși cu noi lista de prieteni, ziua de naștere, informații despre interesele dvs. sau ale prietenilor dvs. sau alte informații personale, pentru a ne ajuta să vă stabilim contul, să vă personalizăm serviciile și să găsim alți utilizatori actuali sau potențiali ai site-ului pe care îi cunoașteți. Putem adăuga aceste informații la informațiile pe care le-am colectat deja de la dvs. prin alte aspecte ale site-ului nostru web. De asemenea, sunteți supus termenilor de utilizare și politicii de confidențialitate a site-ului de rețea socială. Folosim protocolul OAuth (autorizare deschisă) pentru a ne permite să accesăm aceste informații fără să colectăm parola atunci când sunteți de acord să permiteți unei alte aplicații să acceseze informațiile contului.

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații despre cookie-uri; furnizăm aceste informații, întrucât suntem conștienți de valoarea protecției identității și a drepturilor utilizatorilor de internet și ne străduim să fim transparenti și să respectăm reglementările europene:

  • Un cookie, cunoscut și sub numele de cookie HTTP, cookie web sau cookie pentru browser, este o mică bucată de date trimise de pe un site web și stocate în browserul utilizatorului în timp ce utilizatorul navighează pe site-ul respectiv. De fiecare dată când utilizatorul încarcă site-ul, browserul trimite cookie-ul înapoi la server pentru a notifica site-ul web activitatea anterioară a utilizatorului. Cookie-urile sunt complet pasive, nu sunt software și nu pot accesa informațiile de pe hard disk-ul utilizatorului. Cookie-urile stochează informații în fișiere text mici, ceea ce permite serverului site-ului să recunoască un anumit browser – browserul dvs. Serverul va recunoaște browserul până când cookie-ul este șters – orice utilizator poate face acest lucru manual în browserul său. Utilizatorii au, de asemenea, opțiunea de a seta propriile setări de cookie-uri în browserul lor.
  • Cookie-urile au fost concepute pentru a fi un mecanism fiabil pentru ca site-urile web să își amintească informațiile (cum ar fi articolele dintr-un coș de cumpărături) sau să înregistreze activitatea de navigare a utilizatorului (inclusiv clic pe butoane particulare, logare sau înregistrare ce pagini au fost vizitate de utilizator până acum ca acum luni sau ani). Cookie-urile reprezintă baza utilizării generale a internetului, deoarece ajută la crearea unei activități de navigare prietenoase și la personalizarea sesiunilor de navigare.
  • Cookie-urile nu sunt viruși și nici coduri care pot fi executate. În cookie-uri se folosesc formate de text simplu.

Există mai multe tipuri de cookie-uri:

  • Cookie-urile de sesiune, cunoscute și ca cookie-uri în memorie sau cookie tranzitorii, care există în memoria temporară numai în timp ce utilizatorul citește și navighează pe site. În mod normal, browserele web șterg cookie-urile de sesiune atunci când utilizatorul închide browserul.
  • Cookie-urile persistente vor depăși sesiunile utilizatorilor. Se mai numesc cookie-uri de urmărire. Chiar dacă sunt numite persistente, un utilizator poate șterge oricând cookie-urile direct din browserul său.
  • Cookie-urile persistente includ și cookie-uri terțe. În timp ce cookie-urile pentru prima parte sunt cele din același domeniu, așa cum se arată în bara de adrese a browserului atunci când navigați pe un site web, cookie-urile terțe aparțin domeniilor diferite de cele afișate în bara de adrese. Site-urile web pot include cookie-uri terțe pentru reclame banner, de exemplu, cele publicate și pe acest site web, care ne ajută să ne finanțăm activitatea. Utilizarea unor astfel de cookie-uri ajută la îmbunătățirea eficienței publicității online, aceasta oferind anunțuri cu șanse mai mari de a fi relevante pentru dvs. Cookie-urile terțe părți ar trebui să respecte, de asemenea, legile actuale și clauzele de confidențialitate, în mod similar proprietarului principal al domeniului.

5. Care sunt drepturile dvs. de utilizator în raport cu datele personale?

  • Dreptul de a fi informat – este în drepturile dvs. să știți, chiar și din punctul de colectare, ce date sunt colectate, cum vor fi utilizate datele dvs., cui vor fi transferate sau divulgate datele dvs. și drepturile dvs. cu privire la datele dvs. personale.
  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal colectate despre dvs. – aveți dreptul să știți dacă datele dvs. cu caracter personal sunt procesate și să obțineți acces la datele colectate.
  • Dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal inexacte – aveți dreptul de a modifica sau adăuga la acestea dacă datele dvs. cu caracter personal prelucrate sunt inexacte sau neactualizate.
  • Dreptul la ștergerea tuturor datelor stocate (dreptul de a fi uitat) – aveți dreptul să solicitați și să obțineți de la noi ștergerea tuturor datelor cu caracter personal colectate despre dvs., fără întârzieri nejustificate. Singurele excepții de la acest aspect se referă la datele care sunt utilizate în scopuri statistice, la exercitarea unei obligații legale sau la declararea sau apărarea unui drept la o instanță de judecată.
  • Dreptul la restricționarea procesării datelor cu caracter personal – aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dvs. personale pentru o anumită perioadă de timp, fără a fi șterse, trimițându-ne o solicitare în acest sens, dacă aveți nevoie de aceste date pentru stabilire, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
  • Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să primiți de la noi datele pe care ni le-ați furnizat și să le oferiți unui alt operator de date fără opoziție sau întârziere.
  • Dreptul de a vă opune, din motive legate de situația dvs. particulară, în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc – de exemplu, aveți dreptul să vă dezabonați în fiecare newsletter pe care vi-l trimitem și să controlați ce tip de informații doriți să primiți de la noi prin e-mail, iar pe site-ul web puteți controla ce informații colectăm despre dvs. prin formularul de consimțământ cookie.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod semnificativ, în afară de cazul în care este necesar pentru executarea unui contract între dvs. și noi, este autorizat de către Uniunea Europeană Legea Uniunii sau a statului și care stabilește, de asemenea, măsuri adecvate pentru a vă proteja sau se bazează pe consimțământul dvs. explicit.

Puteți exercita aceste drepturi contactând Expat-Center România la adresa: contact@expatcenter.ro.

6. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate și cookie-uri

Putem modifica din când în când această politică de confidențialitate. Orice versiuni actualizate ale acestei politici de confidențialitate vor fi postate pe site-ul nostru web. Vă rugăm să-l revizuiți în mod regulat.

Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 1 iunie 2019.


Ai nevoie de ajutor cu cele de mai sus? Nicio problemă, suntem aici pentru a vă ghida. Contactați-ne și vom fi bucuroși să vă asistăm: