În general îmi place să fac investiții în diferite vehicule sau instrumente financiare și să încerc noi modalități de a investi. Investesc în Bitcoin și în criptomonede încă din 2017. Pe parcurs am învățat destul de multe despre investiții, iar în acest articol împărtășesc o parte din lecțiile mele personale pe care le-am învățat din investiția în Bitcoin.

Când investitorii și analiștii au început să discute vertiginos în piață despre investiții în criptomonede, probabil undeva pe la începutul anului 2017, personal am decis la acel moment că este o investiție foarte proastă. Unul dintre prietenii mei nu a fost de acord cu această opinie și a început să investească serios în Bitcoin încă de atunci.

În mod surprinzător, el și-a pierdut cumva majoritatea banilor investiți, iar eu am început să investesc ceva mai târziu și dețin în continuare investiții în cripto.

Cum s-a întâmplat acest lucru?

Când am început să învăț despre criptomonede, am devenit fascinat de ele și am vrut să știu exact cum funcționează. Am aflat despre Bitcoin, Ethereum și multe alte monede virtuale (mai importante sau mai puțin importante în piață).

Dacă ești genul căruia îi plac investițiile cu risc foarte ridicat, criptomonedele pot fi o distracție bună pentru tine 🙂

Author

Tax & Legal consultant since 2005.

Write A Comment