Sunteți pentru prima dată pus în situația în care trebuie să rezolvați detașarea unui salariat în străinătate? Fiind o situație cu totul nouă, nu știți de unde să o apucați? Vă simțiți fără ajutor iar informațiile cu privire la acest subiect sunt prea puține sau poate neclarificatoare?

Nu-i nimic, fiind o situație cu care nu v-ați mai întâlnit, e normal să fie așa. Și chiar și atunci când credeți că ați făcut tot ce trebuie, mai pot rămâne aspecte nerezolvate. Așa că, asigurați-vă mai întâi că îndepliniți pe cele mai importante obligații legale, care, rămase nerezolvate, pot avea repercusiuni grave asupra angajatorului sau angajatului.

În acest articol vom structura clar și la obiect pașii importanți ce trebuie urmați pentru detașarea unui salariat în străinătate. Mai exact, vom defini și vom clarifica documentele pe care trebuie să le întocmească un angajator pentru documentarea corectă a detașării. În plus, vom descrie condițiile care trebuie respectate, cât și procedurile sau notificările necesare a fi îndeplinite în relație cu autoritățile române.

Resurse similare:
Toate resursele din categoriile: Salarizare & Legislația muncii, Îndrumare fiscală
Author

Tax & Legal consultant since 2005.

Write A Comment