Despre noi

La Expat-Center Romania suntem o echipa puternică cu experiență îndelungată și cunoștințe temeinice.

Oferim servicii integrate de asistenţă pentru cetățenii străini, cu accent pe angajamentul față de client, soluţii practice şi eficienţă.

Misiunea noastră

Să oferim cele mai rapide şi mai inteligente soluţii clienţilor noştri, prin stabilirea unor parteneriate pe termen lung.

our team_2

VALORILE NOASTRE

Obiectivul nostru principal este calitatea serviciilor pe care le oferim.

Noi nu oferim servicii înainte să înțelegem cu adevărat întreaga situație a clientului şi cerinţele acestuia.

Eficienţa este principalul factor care generează calitatea serviciilor noastre. Noi facem lucrurile mai uşoare pentru clienţii noştri.

În tot ce facem, suntem ghidați de pasiune în a contribui şi a ajuta.

Asistenţa noastră şi fiecare aspect procedural este clarificat în avans, iar clienţii noştri ştiu ce urmează să cumpere.

La Expat-Center veţi găsi o echipă dinamică, pasionată, care va deveni partenerul dumneavoastră de încredere în toate problemele de imigrare, de taxe şi de înființare a unei societăți în România. Odată ce relaţia este stabilită, suntem de asemenea disponibili să oferim servicii suplimentare, la cerere, precum: căutare şcolarizare, preschimbarea permiselor de conducere, servicii de asistenţă administrativă, etc. Serviciile noastre se adresează atât clienților corporate, cât și individuali.

Cum am început

„Nu există niciun lucru mai măreț pe care să-l poți face cu viaţa și munca ta, decât să-ți urmezi pasiunile într-un mod prin care să ajuți lumea şi pe tine.” (Richard Branson)

Compania noastră a fost inființată în 2008 de o echipă de trei specialiști fiscali și în imigrare, care au fost cu adevărat inspirați de motto-ul citat mai sus.

Astăzi asistăm peste 300 de clienți în fiecare an, acumulând o ințelegere solidă a nevoilor fiecărui client. În timp, am reuşit să construim o reputaţie solidă ca furnizor de servicii de încredere pentru toţi clienţii noştri, și suntem în continuare văzuți ca partener de încredere.

Ce cred unii dintre clienţii noştri despre noi

Vrei să afli mai multe despre serviciile noastre?

Folosește butonul de mai jos pentru a afla mai multe detalii.

Share this: