Despre Expat-Center Romania

Expat-Center Romania este o platformă online care oferă resurse zilnice, soluții eficiente și sfaturi valoroase unei importante comunități de cititori. Aici găsești resursele de care ai nevoie, toate în același loc: finanțe, fiscalitate, legislația muncii, drept comercial, dezvoltarea afacerilor, marketing, SEO, mobilitatea salariaților.
La Expat-Center Romania suntem o echipă cu experiență profesională solidă, și cunoștințe temeinice.

Misiunea noastră

Platforma noastră online există de mai bine de 15 ani, cu un singur scop: să oferim conținut de valoare și sfaturi în organizarea afacerilor, la un nivel superior, toate într-un singur loc.

Next level business resources, all in one place

Prin intermediul platformei Expatcenter.ro oferim în fiecare zi resurse, soluții practice și sfaturi valoroase unei comunități importante de cititori, precum:

  • antreprenori români sau străini
  • profesioniști care activează în domeniul resurselor umane sau specialiști în mobilitatea salariaților
  • specialiști în fiscalitate, finanțe sau contabilitate
  • avocați sau consilieri juridici
  • cetățeni străini stabiliți în România sau care urmează a se stabili în România

Prin abonamentul Premium Expat-Center oferim acces online la conținut de valoare care se concentrează pe angajamentul față de client, abordarea practică și eficiență. Suntem o echipă multidisciplinară, iar specializarea fiecărui membru al echipei ne ajută să oferim expertiză de nivel superior comunității și partenerilor de afaceri. De-a lungul timpului, am reușit să ne construim o reputație solidă de consultant de încredere pentru întreaga comunitate a abonaților noștri.

  • CALITATE: Obiectivul nostru principal este calitatea resurselor și soluțiilor pe care le oferim.
  • EFICIENȚĂ: principalul factor prin care reușim să facem lucrurile mai ușoare pentru clienții noștri
  • PASIUNE: În tot ce facem suntem ghidați de pasiune în a contribui și a ajuta
  • TRANSPARENȚĂ: Promovăm transparența totală în soluțiile și serviciile noastre

“Nu există niciun lucru mai măreț pe care să-l poți face cu viaţa și munca ta, decât să-ți urmezi pasiunile într-un mod prin care să ajuți lumea şi pe tine.” (Richard Branson)

Expat-Center Romania s-a înființat în 2008 la inițiativa unei echipe de trei specialiști fiscali și în imigrare, care au fost cu adevărat inspirați de motto-ul citat mai sus.

Astăzi lucrăm în slujba a peste 500 de clienți și consultanți în fiecare an, acumulând o ințelegere solidă a nevoilor fiecărei afaceri. În timp, am reuşit să ne construim o reputaţie solidă ca platformă de încredere pentru toţi partenerii noştri.


Păreri despre Expat-Center Romania: