Despre Expat-Center Romania

Expat-Center Romania este consultantul online pentru afacerea ta. Aici găsești resursele de care ai nevoie, toate în același loc: finanțe, fiscalitate, legislația muncii, drept comercial, dezvoltarea afacerii, mobilitate.
La Expat-Center Romania suntem o echipă cu experiență profesională solidă, și cunoștințe temeinice.

Misiunea noastră

Platforma noastră online există de mai bine de 15 ani, cu un singur scop: să oferim conținut de valoare și sfaturi în organizarea afacerilor, la un nivel superior, toate într-un singur loc.

Next level business consulting, all in one place

Prin intermediul platformei Expatcenter.ro oferim în fiecare zi resurse, soluții practice și sfaturi valoroase unei comunități importante de cititori, precum:

  • antreprenori români sau străini
  • profesioniști care activează în domeniul resurselor umane sau specialiști în mobilitatea salariaților
  • specialiști în fiscalitate, finanțe sau contabilitate
  • avocați sau consilieri juridici
  • cetățeni străini stabiliți în România sau care urmează a se stabili în România

Prin abonamentul Premium Expat-Center oferim acces online la conținut de valoare care se concentrează pe angajamentul față de client, abordarea practică și eficiență. Suntem o echipă multidisciplinară, iar specializarea fiecărui membru al echipei ne ajută să oferim expertiză de nivel superior comunității și partenerilor de afaceri. De-a lungul timpului, am reușit să ne construim o reputație solidă de consultant de încredere pentru întreaga comunitate a abonaților noștri.

Găsește consultantul potrivit pentru afacerea ta

La Expat-Center Romania te ajutăm să găsești echipele de consultanți potriviți, dinamici, pasionați, care vor deveni partenerul tău de încredere în toate problemele de finanțe, taxe, mobilitate, relocare și juridice în România.

  • CALITATE: Obiectivul nostru principal este calitatea resurselor și soluțiilor pe care le oferim.
  • EFICIENȚĂ: principalul factor prin care reușim să facem lucrurile mai ușoare pentru clienții noștri
  • PASIUNE: În tot ce facem suntem ghidați de pasiune în a contribui și a ajuta
  • TRANSPARENȚĂ: Promovăm transparența totală în soluțiile și serviciile noastre

“Nu există niciun lucru mai măreț pe care să-l poți face cu viaţa și munca ta, decât să-ți urmezi pasiunile într-un mod prin care să ajuți lumea şi pe tine.” (Richard Branson)

Expat-Center Romania s-a înființat în 2008 la inițiativa unei echipe de trei specialiști fiscali și în imigrare, care au fost cu adevărat inspirați de motto-ul citat mai sus.

Astăzi lucrăm în slujba a peste 500 de clienți și consultanți în fiecare an, acumulând o ințelegere solidă a nevoilor fiecărei afaceri. În timp, am reuşit să ne construim o reputaţie solidă ca platformă de încredere pentru toţi partenerii noştri.


Păreri despre Expat-Center Romania: