Home » Calculatoare de taxe » Calculator salariu
calculator de salariu_taxe

Calculator de salariu – Calculează taxele salariale ușor și rapid

Utilizează calculatoarele de salarii de mai jos pentru a determina taxele tale salariale pentru România. Calculează-ți salariul net, contribuțiile la asigurările sociale și determină costul salarial total. Calculatoarele noastre de salarii sunt utile atât angajaților, cât și angajatorilor, ajutând la înțelegerea modului în care funcționează impozitarea salariilor în România.

Calculator Salariu de la brut la net

Calculatorul de salariu net de mai jos este soluția care te ajută să determini valoarea salariului net de plată în baza unui contract individual de muncă românesc.

Doar introdu suma salariului brut lunar agreat contractual, iar aplicația va calcula automat netul de plată. Angajatorii o pot folosi pentru a stabili plata datorată unui angajat care este (sau va fi) supus impozitării în România.


Calculator Salariu de la net la brut

Acest calculator de salariu determină venitul lunar brut pe care părțile implicate într-un contract de muncă ar trebui să-l stabilească contractual, pornind de la netul de plată.

Trebuie doar să introduceți salariul net pe care l-ați convenit sau pe care îl doriți a fi agreat. Pornind de la suma salariului net pe care o introduceți, aplicația va calcula automat remunerația brută.

Soluțiile noastre de calcul sunt utile atât angajatorilor cât și angajaților, în scopul determinării salariului brut sau netului de plată, plecând de la netul convenit verbal sau de la brutul agreat contractual, dupa caz.

Alte calculatoare utile:

Câte taxe plătesc din salariul meu?

Graficul de mai jos reflectă vizual cât poți lua acasă din salariul tău brut, adică cât îți revine ca venit lunar, după plata tuturor taxelor salariale obligatorii. De asemenea, îți arată a câta parte din salariul tău lunar se deduce și se plătește ca impozit și totodată la fondurile sociale de contribuții (asigurări de sănătate, fond de pensii).
Calculul are în vedere un salariu brut lunar de 1.000 EUR.

Important

Calculatoarele de taxe salariale de mai sus au menirea de a vă oferi îndrumări generale privind calculul salariului pentru România. Acestea aplică regulile de calcul al taxelor salariale conform regulilor fiscale românești aplicabile la zi. Cu toate acestea, calculatoarele nu iau în considerare absolut toate regulile specifice aplicabile anumitor tipuri de avantaje și cele privind deducerile aplicabile (de exemplu, deducerile personale, scutirile specifice anumitor industrii, etc.). Prin urmare, oricare calculator de salariu de mai sus ar trebui utilizat doar cu scop de informare generală.


Resurse similare:

Lasă un comentariu