Calculator de salariu pentru România – Calculează taxele salariale pentru 2019

Utilizează calculatoarele de salarii de mai jos pentru a determina taxele tale salariale pentru România. Calculează-ți salariul net, contribuțiile la asigurările sociale și determină costul salarial total. Calculatoarele noastre de salarii sunt utile atât angajaților, cât și angajatorilor, ajutând la înțelegerea modului în care funcționează impozitarea salariilor în România.


Calculator de Salariu Net – 2019

Calculatorul de salariu net de mai jos este soluția care te ajută să determini valoarea salariului net de plată în baza unui contract individual de muncă românesc. Doar introdu suma salariului brut lunar agreat contractual, iar aplicația va calcula automat netul de plată. Angajatorii o pot folosi pentru a stabili plata datorată unui angajat care este (sau va fi) supus impozitării în România.Calculator de Salariu Brut – 2019

Acest calculator de salariu determină venitul lunar brut pe care părțile implicate într-un contract de muncă ar trebui să-l stabilească contractual, pornind de la netul de plată.

Soluția noastră de calcul este utilă atât angajatorilor cât și angajaților (în scopul determinării salariului brut care ar trebui stabilit prin contractul individual de muncă și în scopul asigurării nivelului corect al salariului brut, plecând de la netul convenit verbal). Trebuie doar să introduceți salariul net pe care l-ați convenit sau pe care îl doriți a fi agreat. Pornind de la suma salariului net pe care o introduceți, aplicația va calcula automat remunerația brută.

Câte taxe plătesc din salariul meu?

Important

Calculatoarele de taxe salariale de mai sus au menirea de a vă oferi îndrumări generale privind calculul salariului pentru România. Acestea aplică regulile de calcul al taxelor salariale conform regulilor fiscale românești aplicabile pentru anul 2019. Cu toate acestea, calculatoarele nu iau în considerare absolut toate regulile specifice aplicabile anumitor tipuri de avantaje și cele privind deducerile aplicabile (de exemplu, deducerile personale, scutirile specifice anumitor industrii, etc.). Prin urmare, oricare calculator de salariu de mai sus ar trebui utilizat doar cu scop de informare generală. Pentru orice cazuri specifice, vă rugăm să contactați un consultant profesionist.

 

Ai nevoie de asistență pentru orice tip de calcul de taxe? Fă click pe butonul de mai jos pentru a ne contacta și a stabili cum te putem ajuta:


Alte resurse: