Compară costuri salariale

Bugetare costuri salariale – Estimează sau compară costuri salariale, ușor și rapid

Te gândești să acorzi o mărire salarială sau un bonus anual? Ori poate cadouri de Crăciun și de Paște? Bugetează costurile pentru tichete de masă sau verifică cum îți vor afecta bugetul aceste cheltuieli.

Estimează taxele salariale și determină costurile pentru fiecare variantă. Determină scenariul care se încadrează în bugetul tău și ține costurile sub control.

Acest calculator poate fi accesat doar de către abonații contului Premium. Pentru avantajele abonamentului Premium intrați aici.

Acest calculator poate fi accesat doar de către abonații contului Premium. Pentru avantajele abonamentului Premium intrați aici.

Coordonatele acestui calcul:

  • Calculul este efectuat în Lei
  • Valoarea maximă a unui tichet de masă este setată la 30 Lei (conform legislației în vigoare)
  • Perioada avută în vedere pentru calcul este de 1 an calendaristic
  • numărul de zile lucrătoare într-un an calendaristic pentru care se pot acorda tichete de masă a fost estimat la 237 de zile

Alte calculatoare:

Soluțiile noastre de calcul sunt utile atât angajatorilor cât și angajaților, în scopul determinării costurilor salariale aferente acordării anumitor tipuri de avantaje.

Alte resurse:

Important

Calculatoarele de mai sus au menirea să ofere îndrumări cât mai exacte privind costurile cu anumite categorii de avantaje salariale. Acestea aplică regulile de calcul pentru taxele salariale conform regulilor fiscale din legislația românească la zi. Cu toate acestea, calculatoarele nu iau în considerare absolut toate situațiile specifice care pot apărea în practică. Prin urmare, nu ne putem asuma răspunderea pentru orice diferențe de calcul care pot apărea în practică în astfel de situații specifice.

Write A Comment