Servicii de asistență fiscală

Aveți nevoie de asistență fiscală cu declararea oricăror tipuri de venituri? Noi vă putem ajuta. Oferim flexibilitate și posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de servicii fiscale.

Cu ce vă putem ajuta prin serviciile noastre de asistență fiscală:

 

Obținerea certificatelor de rezidență fiscală sau de atestare a impozitului

Aveți nevoie de ajutor în obținerea certificatelor de rezidență fiscală pentru a putea aplica convenția cu statul sursă într-un mod corect? Sau alte tipuri de certificate pentru a dovedi îndeplinirea în mod corect a obligațiilor fiscale către autoritățile române? Noi vă putem ajuta.


Consultanță privind impozitarea diferitelor tipuri de venituri

Aveți nevoie să ințelegeți cum funcționează sistemul fiscal românesc pentru anumite tipuri de venituri? Trebuie să luați o decizie asupra tratamentului fiscal pe care compania dumneavoastră ar trebui să-l aplice anumitor tipuri de venituri? Noi vă putem asista.


Beneficiile tale

Echipa noastră vă asistă pe tot parcursul îndeplinirii procedurilor fiscale, asigurând conformarea din toate perspectivele. Totul cu efort minim din partea clientului: mai puțin de 1 ora investiție de timp.

Facem ca obligațiile fiscale să devină clare și simple, cu minim de efort din partea ta, parcurgând următorii pași:

  • Evaluarea gratuită a cazului
  • Ințelegerea situației fiscale  și a nevoilor de asistență
  • Colectarea și întocmirea documentației necesare
  • Îndeplinirea și monitorizarea continuă a obligațiilor fiscale

Serviciile de asistență fiscală sunt oferite în strânsă relație cu serviciile de imigrare, garantând astfel tratamentul complet și corect.


Aveți nevoie de asistența noastră?

Vă rugăm să utilizați formularul de contact din coloana din dreapta a paginii pentru a ne transmite descrierea pe scurt a cazului dumneavoastră. Unul dintre experții noștri va reveni către dumneavoastră în cel mai scurt timp.


Ce spun clienții despre noi:

“Recomand Expat-Center pentru oricine se mută în România. Expat-Center este compania care m-a ajutat să rezolv şi să-mi clarific toate întrebările în ce priveşte problemele mele fiscale personale, din ianuarie 2014 până în prezent.”

Jonay FernandezCountry Manager la Encofrados Alsina S.A.

“Recomand călduros Expat-Center pentru profesionalismul demonstrat în asistenţa mea cu obținerea permisului de ședere în România.”

George BakopanosCustomer care expert, industria Fitness & Wellness

“Ceea ce m-a uimit în mod plăcut a fost abilitatea lor de a oferi soluţii şi de a face totul să funcţioneze.”

Mia ChengArhitect de rețea


 

Aveți întrebări cu privire la obligațiile dumneavoastră fiscale? Suntem aici să vă ghidăm. Contactați-ne și unul dintre experții noștri vă va asista cu plăcere.