Asistență fiscală

Aveți nevoie de asistență cu îndeplinirea obligațiilor fiscale pentru cetățeni străini? Noi vă putem ajuta.

Asistență fiscală pe ințelesul tuturor

Oferim flexibilitate și posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de servicii fiscale:

Serviciile noastre

declaratie fiscala expati

Intocmirea lunara a declaratiei fiscale salariale pentru expati

Obligația de a depune declarația salarială lunară revine persoanelor străine care lucrează în România în baza unui contract de muncă străin. Echipa noastră de consultanți fiscali asigură îndeplinirea obligațiilor fiscale lunare eficient și în cel mai scurt timp.

Îndeplinirea procedurilor de determinare a rezidenței fiscale

Fiecare persoană străină care locuiește în România pentru o perioadă sau perioade mai mari de 183 zile în 12 luni consecutive are obligația îndeplinirii acestei proceduri. Determinarea rezidenței fiscale se realizează de către autoritățile române și este importantă pentru aplicarea corectă a impozitării pentru fiecare tip de venit realizat.

inregistrari fiscale

Inregistrari/deregistrari cu autoritatile fiscale

Indeplinirea obligatiilor de natura birocratica pot lua mult din timpul dumneavoastra pretios, chiar si pentru proceduri simple, cum ar fi o inregistrare fiscala. Noi avem expertiza necesara sa le putem indeplini in locul dumneavoastra, in timp ce utilizati timpul personal in scopuri mult mai eficiente.

Indeplinirea obligațiilor fiscale anuale 

Obligația depunerii declarației fiscale anuale este aplicabilă tuturor persoanelor fizice care au sau iși stabilesc rezidența fiscală în România și care, fie în calitate de persoane fizice, fie în forme de asociere, obțin orice fel de venit impozabil, în numerar sau în natură, din orice sursă (din România sau din străinătate).

Obținerea certificatelor de rezidență fiscală sau de atestare a impozitului

Aveți nevoie de ajutor în obținerea certificatelor de rezidență fiscală pentru a putea aplica convenția cu statul sursă într-un mod corect? Sau alte tipuri de certificate pentru a dovedi îndeplinirea în mod corect a obligațiilor fiscale către autoritățile române? Noi vă putem ajuta.

Consultanță privind impozitarea diferitelor tipuri de venituri

Aveți nevoie să ințelegeți cum funcționează sistemul fiscal românesc pentru anumite tipuri de venituri? Trebuie să luați o decizie asupra tratamentului fiscal pe care compania dumneavoastră ar trebui să-l aplice anumitor tipuri de venituri? Noi vă putem asista.

Beneficiile tale

Echipa noastră vă asistă pe tot parcursul îndeplinirii procedurilor fiscale, asigurând conformarea din toate perspectivele. Totul cu efort minim din partea clientului: mai puțin de 1 ora investiție de timp. 

Facem ca obligațiile fiscale să devină clare și simple, cu minim de efort din partea ta, parcurgând următorii pași:

  • Evaluarea gratuită a cazului
  • Ințelegerea situației fiscale  și a nevoilor de asistență
  • Colectarea și întocmirea documentației necesare
  • Îndeplinirea și monitorizarea continuă a obligațiilor fiscale

Serviciile de asistență fiscală sunt oferite în strânsă relație cu serviciile de imigrare, garantând astfel tratamentul complet și corect.

Aveți nevoie de asistența noastră?

Vș rugăm să utilizați formularul de contact de mai jos pentru a ne transmite descrierea pe scurt a cazului dumneavoastră. Unul dintre experții noștri vă va contacta în maxim 24 ore.

Ce spun clienții despre noi:

Aveți întrebări cu privire la obligațiile dumneavoastră fiscale?

Noi suntem aici să vă ghidăm. Contactați-ne și unul dintre experții noștri vă va asista cu plăcere.