SERVICII DE ASISTENȚĂ FISCALĂ

Aveți nevoie de asistență fiscală cu declararea oricăror tipuri de venituri? Noi vă putem ajuta. Oferim flexibilitate și posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de servicii fiscale.

Cu ce vă putem ajuta prin serviciile de asistență fiscală:

Beneficiile tale

Echipa noastră de consultanți fiscali vă asistă pe tot parcursul îndeplinirii procedurilor fiscale, asigurând conformarea din toate perspectivele. Totul cu efort minim din partea dumneavoastră: mai puțin de 1 oră investiție de timp.

Noi facem ca obligațiile fiscale să devină clare și simple, cu minim de efort din partea dumneavoastră, parcurgând următorii pași:

  • Evaluarea corectă a cazului dumneavoastră
  • Ințelegerea situației fiscale  și a nevoilor de asistență
  • Colectarea și întocmirea documentației necesare
  • Îndeplinirea și monitorizarea continuă a obligațiilor fiscale

Serviciile de asistență fiscală sunt oferite de cele mai multe ori în strânsă relație cu serviciile de imigrare, garantând astfel tratamentul complet și corect.

Realizările noastre în ultimele 12 luni

Pe parcursul ultimelor 12 luni am pregătit și depus peste 200 de declarații anuale (declarații unice) pentru clienții noștri, prin intermediul cărora au fost declarate toate categoriile posibile de venituri: venituri din cedarea folosinței bunurilor (chirii), venituri din investiții (dividende, câștiguri de capital, dobânzi), venituri din proprietate intelectuală, venituri din activități independente, venituri din pensii, venituri din tranzacții cu criptomonedă, venituri din jocuri de noroc, etc. Astfel, am reușit cu succes să ne facem clienții fericiți!

În ultimele 12 luni am reușit să economisim cu succes o sumă totală de peste 1.800.000 lei în costuri potențiale pentru clienții noștri. Am făcut acest lucru prin servicii fiscale profesionale, experiență solidă în lucrul cu legislația fiscală și angajament pentru rezultate de calitate. Totalul economiilor realizate în această perioadă este de peste 380.000 euro.

De unde vin aceste economii? În prestarea serviciilor noastre, ne asigurăm că putem identifica și aplica orice oportunități de economisire a costurilor fiscale, cum ar fi: evitarea depunerii cu întârziere și a penalităților de plată, evitarea dobânzilor de întârziere care se pot acumula pe parcursul anilor, aplicarea deducerilor fiscale corecte și în cotele maxime de care clienții noștri pot beneficia, aplicarea corectă a creditelor fiscale externe, în conformitate cu prevederile tratatelor sau convențiilor pentru evitarea dublei impuneri în vigoare, etc.

Pentru toți clienții noștri timpul este o resursă extrem de prețioasă. Noi înțelegem acest lucru foarte bine și îi ajutăm să-ți folosească timpul în mod eficient, pentru prioritățile lor personale. Pe parcursul ultimelor 12 luni am furnizat servicii fiscale prin care am ajutat cu succes clienții în îndeplinirea acestui obiectiv.

Rezultatul: mai mult de 2.500 de ore economisite, prin servicii fiscale inteligente și eficiente precum: depunerea declarațiilor fiscale anuale, depunerea declarațiilor lunare privind impozitul pe salarii, înregistrări fiscale, îndeplinirea procedurilor pentru determinarea rezidenței fiscale, etc.

Și asta nu este tot: cel mai important aspect este că îi facem pe clienții noștri să se simtă cu adevărat fericiți ca urmare a acestor economii de timp!

Ce spun clienții:

Aveți nevoie de servicii de asistență fiscală?
Vă rugăm să utilizați formularul de contact de mai jos. Un consultant cu experiență va reveni către dumneavoastră în cel mai scurt timp.
Alte resurse: