ASISTENȚĂ ASIGURĂRI SOCIALE

Prestațiile de asigurări sociale sunt un aspect foarte important al vieții noastre financiare. Cu atât mai mult atunci când călătorim sau ne mutăm în alte țări pentru perioade îndelungate.

Organizațiile de toate tipurile și dimensiunile se află în plină creștere a forței de muncă la nivel mondial. Această creștere generează o confruntare cu noi provocări zilnice în asigurarea dreptului la beneficiile de securitate socială pentru angajații mobili.

Cum vă pot ajuta consultanții parteneri ai Expat-Center?

Rețeaua noastră de consultanți vă poate asista cu o gamă completă de servicii de asistență în domeniul contribuțiilor sociale. Acestea pot fi: consultanță în privința contribuțiilor sociale aplicabile diferitelor tipuri de venituri sau pregătirea și depunerea dosarelor pentru obținerea certificatelor de asigurări sociale (formulare A1 sau modele echivalente pentru țările din afara Uniunii Europene).

Servicii de consultanță în asigurări sociale:

 • Obținerea certificatelor A1 sau a modelelor echivalente
 • Asistență în semnarea de contracte voluntare de asigurări sociale cu autoritățile abilitate
 • Înregistrări în scop de contribuții sociale ale persoanelor fizice sau ale angajatorilor străini
 • Obținerea certificatelor S1 sau a altor tipuri de certificate
 • Îndeplinirea obligațiilor salariale lunare de contribuții sociale pentru cetățenii străini
 • Consultanță cu privire la obligațiile sociale datorate pentru orice tip de venit sau avantaje

De ce serviciile promovate de noi?

Rețeaua noastră de consultanți parteneri îndrumă și ajută clienții de mai bine de 15 ani prin hățișul procedurilor de îndeplinire a obligațiilor sociale. Se asigură că situația fiecărui client este rezolvată în mod corespunzător de un consultant cu experiență, prin asigurarea îndeplinirii la timp a tuturor obligațiilor. În timpul procesului de asistență un consultant cu experiență vă va îndruma la fiecare pas al procedurii, reducând semnificativ efortul necesar din partea dumneavoastră.

Toate riscurile sunt eliminate printr-o analiză atentă și urmând pași bine definiți:

 • Evaluarea atentă a cazului dumneavoastră
 • Înțelegerea situației din perspectiva securității sociale și a nevoilor de asistență
 • Colectarea și pregătirea documentelor și pregătirea pentru etapele necesare
 • Gestionarea continuă a obligațiilor privind contribuțiile sociale sub îndrumarea atentă a unui specialist
 • Furnizarea de informații în mod constant despre situația dumneavoastră

Sunteti cetățean al unui stat membru al Uniunii Europene sau al unui stat terț? Există obligații de plată a contribuțiilor sociale specifice pentru fiecare situație, pe care trebuie să le indepliniți, indiferent de scopul șederii în România. Sunteți detașat de un angajator străin, angajat de o companie românească sau proprietarul unei afaceri? Apelați cu încredere la consultanții din rețeaua noastră.

Solicită asistență de la profesioniști

Te rugăm să utilizezi formularul de contact de mai jos pentru a ne transmite descrierea pe scurt a asistenței dorite. Consultanții parteneri Expat-Center te vor contacta în cel mai scurt timp.

Resurse utile: