Home » Imigrare și călătorii » Imigrare pentru non-UE » Angajarea cetățenilor străini în România – condițiile aplicabile în 2020

Angajarea cetățenilor străini în România – condițiile aplicabile în 2020

Ce presupune angajarea cetățenilor străini în România și cât de complicate sunt procedurile în materie? Care sunt condițiile aplicabile prin lege pentru a obține un aviz de muncă pentru un cetățean străin? Răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele au fost pregătite de colaboratorii noștri, experți în domeniul imigrării, în articolul de mai jos.

Orice străin având cetățenia unui stat din afara Uniunii Europene poate să se angajeze în România doar dacă îndeplineşte cu stricteţe condițiile impuse de legea românească. Este nevoie ca acesta, împreună cu angajatorul, să parcurgă anumite etape procedurale pentru a obține avizul de muncă necesar și dreptul de ședere legală în România.

În continuare vom descrie regulile aplicabile și procedura pentru angajarea cetățenilor străini în România și ce anume implică acest întreg proces.


Alte resurse:

Aveți nevoie de asistența experților în obținerea avizelor de muncă?

Nimic mai simplu. Utilizați formularul de contact de mai jos pentru a descrie asistența dorită. Cei mai buni consultanți în imigrare vor reveni către dumneavoastră pentru următorii pași.

Lasă un comentariu