residency permit

Vreau să aplic pentru un permis de ședere

Aveți nevoie să vă extindeţi şederea în România pentru mai mult de 3 luni? Sau doriţi să aplicaţi pentru un permis de ședere permanentă?

entry visa

Vreau să aplic pentru viză de călătorie în România

Aveţi nevoie de viză pentru a călători în România pe termen scurt sau lung? Oricare ar fi scopul călătoriei, aflați cum vă putem ajuta.

corporate mobility

Mă interesează serviciile de mobilitate tip corporate

Sunteţi un expert în resurse umane care caută servicii de mobilitate special customizate pentru mobilitatea internaţională a salariaților din compania dvs.? Contactati-ne pentru mai multe detalii.

tax services

Vreau servicii de asistenţă fiscală de specialitate

Solicită asistenţa noastră fiscală pentru a beneficia de pregătirea declaraţiilor fiscale de către cei mai buni experţi fiscali. Află cum putem asista.

social security

Am nevoie de asistenţă cu contribuțiile sociale

Obțineți certificate de acoperire socială A1 sau documentație de atestare similară pentru angajații detașați ai companiei dumneavoastră.

register company

Vreau să înfiinţez o firmă în România

Înfiinţarea unei afaceri într-o ţară nouă se poate dovedi a fi un proces complicat şi dificil. Noi te asistăm cu intreaga procedură, în timp ce tu te poţi concentra asupra afacerii.

  • ușor de urmat, detaliind toți pașii și documentele necesare
  • utilizabil în orice format - smartphone, tabletă, laptop
  • actualizat cu toate prevederile privind legislația de imigrare
  • cel mai bun raport calitate-preț, conform aprecierilor clienților noștri

Scurt ghid de imigrare pentru România. Oferă o înţelegere de bază în jurul procedurilor de imigrare.

Termenul declarației unice în 2019

Termenul declarației unice în 2019 Termenul declarației unice în 2019 a fost prelungit, ca și anul trecut, de către guvern. Dacă inițial termenul pentru depunerea declarației era stabilit pentru data de 15 martie, având în

Read More »
taxarea criptomonedelor

Taxarea criptomonedelor reglementată în Codul Fiscal

Taxarea criptomonedelor reglementată în Codul Fiscal Taxarea criptomonedelor a fost reglementată în Codul Fiscal (Legea 227/2015) începând cu data de 20 ianuarie 2019, când au intrat in vigoare modificările aduse Codului Fiscal prin Legea 30/2019.

Read More »
diurna netaxabilă

Diurna netaxabilă modificată

Diurna netaxabilă modificată Amintim celor interesați că diurna netaxabilă pe care angajatorii o pot acorda salariaților delegați sau detașați a fost modificată. Astfel, conform unei Hotărâri de Guvern care a intrat în vigoare de la

Read More »
Rezidența fiscală în România

Rezidența fiscală în România, explicată în detalii

Rezidența fiscală în România, explicată în detalii Rezidența fiscală este un concept important în legislația fiscală din România, similar cu cel utilizat în legislația fiscală a altor țări, utilizat pentru determinarea obligațiilor fiscale ale persoanelor

Read More »
salariul obligatoriu pentru straini

Salariul obligatoriu pentru straini a fost redus

Salariul obligatoriu pentru straini a fost redus Veste buna pentru angajatorii romani – salariul obligatoriu pentru straini a fost redus! In urma solicitarilor si nenumaratelor plangeri din partea patronatelor si angajatorilor importanti din economie, guvernul

Read More »